Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαββίδης: Να κάνουμε τον ΟΛΘ σημείο αναφοράς παγκοσμίως

Αν και συμμετέχουμε με μειοψηφικό ποσοστό, αισθανόμαστε υπεύθυνοι για την υλοποίηση ενός εκ των μεγαλύτερων επενδυτικών προγραμμάτων στη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, τονίζει η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη που συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα για ΟΛΘ.

Σαββίδης: Να κάνουμε τον ΟΛΘ σημείο αναφοράς παγκοσμίως

Ανακοίνωση για την επικράτηση στον δεύτερο γύρο των προσφορών για τον ΟΛΘ εξέδωσε η Belterra, εταιρία του ομίλου Σαββίδη που συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η κοινοπραξία του γερμανικού επενδυτικού ομίλου Deutsche Invest Equity Partners GmbH, της Terminal Link SAS του ομίλου CMA-CGM και Belterra Investments LTD είναι εκείνη που πλειοδότησε στον διεθνή διαγωνισμό για τον ΟΛΘ.

Αποδεχτήκαμε με τιμή την πρόσκληση του fund DIEP, ενός πανίσχυρου επενδυτικού ομίλου, να συμμετάσχουμε στην κοινοπραξία διεκδίκησης του ΟΛΘ, να συνδιαμορφώσουμε ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης και να διασφαλίσουμε πως η Θεσσαλονίκη και η τοπική κοινωνία θα ωφεληθούν δραστικά από αυτή τη μεγάλη επένδυση.

Αν και συμμετέχουμε με μειοψηφικό ποσοστό, αισθανόμαστε υπεύθυνοι για την υλοποίηση ενός εκ των μεγαλύτερων επενδυτικών προγραμμάτων στη Θεσσαλονίκη και τη χώρα.

Φιλοδοξούμε, μαζί με τους συνεργάτες μας DIEP και Terminal Link της CMA CGM, να καταστήσουμε τον Ο.Λ.Θ. σημείο αναφοράς στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και στον κόσμο, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και ισχυρές συνεργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v