Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Εθνική Ασφαλιστική μετά την πώληση

H αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν αλλάζει το DNA της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπογράμμισε ο πρόεδρος της εταιρίας, Χ. Σαρδελής. Θα πετύχουμε μεγαλύτερη κερδοφορία φέτος.

H Εθνική Ασφαλιστική μετά την πώληση

Δηλώσεις για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής, μετά την επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος, έκαναν ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρίας, στα πλαίσια της συνάντησης συνεργασίας με τη μεσιτική εταιρία Mega Brokers.

Ο πρόεδρος της ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, τόνισε ότι η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν αλλάζει το DNA της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία είναι μια εταιρία με βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία, διαθέτοντας ισχυρά δίκτυα και ικανούς ανθρώπους.

Η εταιρία πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και ως αποτέλεσμα αυτού είναι τα υψηλά νούμερα που ακούγεται ότι διατίθενται για την εξαγορά της.

Η περυσινή κερδοφορία προσέγγισε τα 60 εκατ. ευρώ, φέτος στοχεύουμε υψηλότερα και η μέχρι στιγμής πορεία δείχνει ότι θα το πετύχουμε.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Κωνσταντάς, τόνισε ότι κατά τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει κινήσεις βελτίωσης και εξορθολογισμού σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να στηρίζουμε τη θέση μας για συνεργασίες με μεγάλους μεσίτες και ισχυρά δίκτυα, προσαρμόζοντας την εμπορική μας πολιτική.

Δεν είμαστε μια εταιρία μόνο του bancassurance και θέλω να τονίσω ότι οι υποψήφιοι αγοραστές έδειξαν ενδιαφέρον για το πώς θα αυξήσουμε την παραγωγή μας και θα αναπτυχθούμε σε όλα τα δίκτυα.

Η εταιρία είναι κερδοφόρος, με εντυπωσιακή φερεγγυότητα και με σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει κατά τα τελευταία χρόνια. Η στρατηγική μας για διεύρυνση της συνεργασίας μας με τα δίκτυα δεν θα αλλάξει. Οσο για τα πολύ υψηλά προσφερόμενα τιμήματα που ακούγονται, αποτελούν εξέλιξη που είναι σημαντική για ολόκληρη την οικονομία, συμπλήρωσε ο Κωνσταντάς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v