Καταγγέλθηκε ομολογιακό 80 εκατ. της Πήγασος

Η Εθνική Τράπεζα προχώρησε στην καταγγελία ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατ. της Πήγασος. Ζητά από τον εκδοτικό όμιλο την καταβολή οφειλών 77,85 εκατ. ευρώ.

Καταγγέλθηκε ομολογιακό 80 εκατ. της Πήγασος

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Πήγασος, καθώς η Εθνική Τράπεζα, ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων προχώρησε στην καταγγελία ομολογιακού ύψους 80 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία δεν αποκλείεται πλέον να υπαχθεί σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. 

Οπως αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της, επιδόθηκε στην Πήγασος από την Εθνική και υπό την ιδιότητά της ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων, εξώδικη Καταγγελία Ομολογιακού Δανείου ύψους €80.000.000,00, που εξεδόθη κατά τους όρους που αναφέρονται στο υπ' αριθμ. 9747144261/11.03.2014 «Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού Δανείου, Μετά Συμβάσεων Καλύψεως, Πρωτογενούς Διαθέσεώς του, Ορισμού Πληρεξουσίου Καταβολών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων» ως ισχύει, καθιστώντας αυτό αμέσως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και καλώντας την εταιρία όπως καταβάλει το σύνολο των εκ του Δανείου αυτού οφειλών ύψους €77.857.720,56.

Η Πήγασος γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις Αρμόδιες Αρχές, ότι κατά πάγια τακτική της, θα προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v