Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Watera Ελλάς μετονομάστηκε η θυγατρική της Unibios, Κάλλιγκαν Ελλάς

Ο Όμιλος Watera είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο και έντονη παρουσία – μέσω θυγατρικών εταιρειών – σε διάφορες χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, όπως την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τσεχία, και τη Βουλγαρία.

Σε Watera Ελλάς μετονομάστηκε η θυγατρική της Unibios, Κάλλιγκαν Ελλάς

Η εταιρία Unibios συμμετοχών ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρία Κάλλιγκαν Ελλάς μετονομάσθηκε σε Watera Ελλάς ξεκινώντας μια νέα διαδρομή στον τομέα της επεξεργασίας νερού. Μια δραστηριότητα που ξεκίνησε το 1963 ως Κάλλιγκαν Ελλάς και συνεχίζεται πλέον σήμερα αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και προσφέροντας υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας στα πλαίσια του Ομίλου Watera International.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Unibios, ο Όμιλος Watera είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο και έντονη παρουσία – μέσω θυγατρικών εταιρειών – σε διάφορες χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, όπως την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τσεχία, και τη Βουλγαρία. Ο όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Από την ίδρυσή της, η Watera είναι αφοσιωμένη στην παροχή τεχνικών και τεχνολογικών λύσεων που διασφαλίζουν ότι το νερό, ανεξάρτητα από την πηγή και τα χαρακτηριστικά του, αντιμετωπίζεται για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα που απαιτούνται για την προβλεπόμενη χρήση του. Σήμερα, με την εκτεταμένη εμπειρία και τη ειδική τεχνογνωσία που έχει δημιουργήσει η Watera με πάνω από πενήντα χρόνια ιστορίας, κατέχει ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά και είναι ικανή να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες επεξεργασίας νερού. O διεθνής όμιλος Watera είναι θυγατρικός της Unibios Συμμετοχών.

Συστήματα και λύσεις για κάθε ανάγκη

Αντίστροφη όσμωση,  Υπερδιήθηση,  Φίλτρανση, Ηλεκτροαπιονισμός, Απιονισμός, Απολύμανση,  Μονάδες Επεξεργασίας νερού εγκατεστημένες σε  container.

Τομείς δραστηριοποίησης

Δήμοι και κοινότητες, Φάρμακα και καλλυντικά, Τρόφιμα και ποτά, Χημική βιομηχανία, Παραγωγή ενέργειας, Επεξεργασία μετάλλου, Βιομηχανία τσιμέντου,  Πετρέλαιο και πετροχημικά, Λύσεις για το σπίτι.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v