Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ικτίνος

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης για τη διανομή μερίσματος και η ημερομηνία αποκοπής. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ικτίνος

Η ΙΚΤΙΝΟΣ γνωστοποιεί ότι, μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 30 Ιουνίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σήμερα και συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως :

1. Eυάγγελος Χαϊδάς του Νικολάου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).

2. Ιουλία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Αντιπρόεδρος (εκτελεστικό μέλος).

3.Αναστασία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Μέλος (εκτελεστικό μέλος).

4. Λυδία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Μέλος (εκτελεστικό μέλος).

5. Περιστέρης Κατσικάκης του Γεωργίου, Μέλος (μη εκτελεστικό μέλος)

6. Ευθύμιος Χατζηστεφανίδης του Σταύρου, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

7. Ιωάννης Ταμαρέσης του Διονυσίου, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε την εκπροσώπηση της Εταιρείας, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, στον κ. Ευάγγελο Χαϊδά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας καθώς και στην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιουλία Χαϊδά, οι οποίοι εκπροσωπούν και δεσμεύουν ο καθένας χωριστά με μόνη την υπογραφή τους κάτω από την εταιρική σφραγίδα, απεριόριστα της εταιρία για τις πράξεις της, όπως αναφέρονται στο καταστατικό.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου έχει διάρκεια έως την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2023, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα  η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την διανομή κερδών προηγουμένων ετών ποσού 0,039571232 ευρώ ανά μετοχή. Από το εν λόγω ποσό παρακρατείται ο αναλογούν φόρος ποσοστού 15%, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 44 παρ.4 του ν. 4389/2016 και συνεπώς το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό ανά μετοχή, θα ανέλθει σε 0,033635547 Ευρώ.

Η εταιρία κατέχει ίδιες μετοχές και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το ποσό που αντιστοιχεί στις 306.356 μετοχές που κατέχει η Εταιρεία προσαυξάνει την χρηματική διανομή  των λοιπών μετόχων και συνεπώς το συνολικό μεικτό ποσό θα αναπροσαρμοστεί αναλόγως με τον αριθμό των ιδίων μετοχών.

Η αποκοπή θα γίνει την Πέμπτη 21/9/2017, δικαιούχοι είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Παρασκευή  22/9/2017 .

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής ορίζεται η Τετάρτη 27/9/2017, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v