Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Ο Θ. Γεώργας εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αθ. Παπαγγελόπουλου, το ΔΣ εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Θεόδωρο Γεώργα.

Q&R: Ο Θ. Γεώργας εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Η Quality & Reliability ανακοίνωσε ότι ο κος Αθανάσιος Παπαγγελόπουλος υπέβαλλε στις 21/07/2017 την παραίτηση του από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, το ΔΣ εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Θεόδωρο Γεώργα ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό) εις αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ.Αθανάσιου Παπαγγελόπουλου.

Επιπλέον η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, μετά την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου από την Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας της 24/07/2017, ακολούθησε την ίδια ημέρα συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΙΩΝΗΣ του Ηρακλέους , ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΑ ΙΑΚΩΒΑΚΗ, του Αντωνίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ του Σταύρου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ του Στυλιανού, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι η ΓΣ Ε ενέκρινε την εκλογή του κ. Γρηγόριου Κούτρα μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Ελλάδος ως νέο μέλος της επιτροπής ελέγχου εις αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αθανάσιου Παπαγγελόπουλου και όρισε τον κ. Γρηγόριο Κούτρα ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου ενώ ο κ. Ιωάννης Καλαντζάκης παραμένει στην Επιτροπή Ελέγχου ως μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v