Στο «σφυρί» σήμερα τα περιουσιακά στοιχεία της Πήγασος

Στις 4 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών οι δύο πλειστηριασμοί. Οι πιστώτριες τράπεζες προσδιορίζουν την πρώτη προσφορά για τα σήματα του «Εθνους» στα 2,35 εκατ. ευρώ και για την «Ημερησία» στις 476.000 ευρώ.

Στο «σφυρί» σήμερα τα περιουσιακά στοιχεία της Πήγασος

Σε δύο διαφορετικούς πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν σήμερα, θα πωληθούν τα περιουσιακά στοιχεία και οι θυγατρικές εταιρείες της «Πήγασος». Ο πρώτος πλειστηριασμός θα αφορά στην πώληση των σημάτων του Έθνους, του Έθνους της Κυριακής και της Ημερησίας  ενώ ο έτερος θα αφορά την πώληση των συμμετοχών της «Πήγασος», με εξαίρεση του ποσοστού που αφορά το Mega.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί σήμερα στις 4 το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Επισπεύδων είναι ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος επισπεύδει ατομικά αλλά και ως διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών της Πειραιώς και της Αlpha Bank.

Οι πιστώτριες τράπεζες προσδιορίζουν την πρώτη προσφορά για τα σήματα του «Έθνους» στα 2,35 εκατ. ευρώ και για την «Ημερησία» στις 476.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι μετοχές του «Έθνους» που έχουν ενέχυρο οι τράπεζες πωλούνται έναντι 50.000 ευρώ, 16.446 μετοχές του πρακτορείου «Ευρώπη» πωλούνται έναντι 156.000 ευρώ, της «ΜΕΛΛΟΝ GROUP ΑΕ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ» 20.000 ευρώ, της «PEGASUS MAGAZINE PUBLICATIONS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ» 20.000 ευρώ, το 50% του κεφαλαίου της εκτυπωτικής «Ίρις» 1.000.000 ευρώ, οι μετοχές της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών «ΑΝΩΣΙΣ» έναντι 20.000 ευρώ και οι μετοχές της «ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE» έναντι 20.000 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v