Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intracom Telecom στο Mobile World Congress Americas

Η εταιρία θα παρουσιάζει μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων με έμφαση στους τομείς της ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και των λύσεων IoT για τη διασύνδεση των Έξυπνων Πόλεων

Η Intracom Telecom στο Mobile World Congress Americas

H Intracom Telecom θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας Mobile World Congress Americas (12-14 Σεπτεμβρίου 2017, Σαν Φρανσίσκο). Στο περίπτερο της, S.116 στο South Hall, η εταιρία θα παρουσιάζει μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων με έμφαση στους τομείς της ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, του τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και των λύσεων IoT για τη διασύνδεση των Έξυπνων Πόλεων.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει:

  • την πολυσημειακή πλατφόρμα των 28 GHz WiBAS™-Connect που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της αγοράς για υπηρεσίες οικιακής και εταιρικής πρόσβασης προσφέροντας Gigabit χωρητικότητα.
  • τη νέα σειρά σημειακών μικροκυμματικών προϊόντων των 60 GHz StreetNode™ V60-PTP των οποίων η ευκολία εγκατάστασης επιτρέπει σε παρόχους υπηρεσιών να επεκτείνουν το δίκτυό τους σε απομακρυσμένες κατοικίες και περιοχές.
  • το υψηλής χωρητικότητας, Ethernet ραδιοσύστημα, UltraLink™-GX80, το οποίο λειτουργεί σε συχνότητες Millimetre-Wave
  • τη σειρά μικροκυματικών προϊόντων OmniBAS™ που εξασφαλίζουν ραδιοεπικοινωνίες υψηλής απόδοσης.
  • την πλατφόρμα Big Data Analytics της εταιρείας σε συνδυασμό με ένα σύνολο κάθετων εφαρμογών που προσφέρουν αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους οι τηλεπικοινωνιακοί παροχοι ώστε να ανταποκρίνονται έξυπνα και άμεσα στις λειτουργικές κι επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  • την πλατφόρμα για υπηρεσίες Virtualized WiFi που επιτρέπει σε παρόχους καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να ενοποιούν, να μοιράζονται και να αξιποιούν αποδοτικά φυσικούς πόρους WiFi δημιουργώντας με ασφάλεια νέες υπηρεσίες και νέα επιχειρηματικά μοντέλα και συνέργειες.
  • λύσεις για Έξυπνες Πόλεις και μεγάλα συγκροτήματα, όπως έξυπνος φωτισμός, διαχείριση απορριμμάτων, έλεγχος κυκλοφορίας και ήχου, έξυπνης στάθμευσης, και υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Οι λύσεις αυτές είναι ενσωματωμένες στην IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της εταιρίας η οποία βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση πολλαπλών υπηρεσιών Έξυπνης Πόλης συμβάλλοντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της πόλης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για τους δήμους και τις κοινότητες. Η εταιρία θα παρουσιάσει επίσης τις τελευταίες λύσεις της για το έξυπνο σπίτι και συνδεδεμένο αυτοκίνητο.
  • την πλατφόρμα διανομής περιεχομένου καναλιών τηλεόρασης, video, εικόνας, κλπ. (multi-screen IPTV & OTT), fs|cdn™ Anywhere, που επιτρέπει την απρόσκοπτη συλλογή και διανομή του ψηφιακού περιεχομένου σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή (τηλεόραση, υπολογιστή, smartphone, tablet, smart TV), οποιαδήποτε στιγμή και μέσω οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v