Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή IDE σε ημερίδα για τα RPAS

Η IDE και δέκα από τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες της Ευρώπης ήταν οι βασικές εταιρίες-ομιλητές στην ημερίδα της EDA για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές των τεχνολογιών και των δυνατοτήτων των Τηλεχειριζόμενων Εναέριων Συστημάτων για αμυντικές εφαρμογές.

Συμμετοχή IDE σε ημερίδα για τα RPAS
Η IDE (Intracom Defense Electronics) έλαβε μέρος, μετά από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA), σε ημερίδα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές των τεχνολογιών και των δυνατοτήτων των Τηλεχειριζόμενων Εναέριων Συστημάτων (RPAS) για αμυντικές εφαρμογές, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιntracom, η IDE και δέκα από τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες της Ευρώπης ήταν οι βασικές εταιρίες-ομιλητές. Η παρουσίαση της IDE εστιάστηκε στη μακροπρόθεσμη προοπτική των RPAS, σε νέους τύπους αποστολών και δυνατοτήτων όσον αφορά στο στρατιωτικό περιβάλλον, στοχεύοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παρόχων τεχνολογίας (βιομηχανία) και των τελικών χρηστών (ένοπλες δυνάμεις).

Η IDE συμμετέχει ενεργά σε προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτρονικών για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έχοντας επιτυχώς αναπτύξει σε συνεργασία με ερευνητικούς και βιομηχανικούς φορείς της χώρας το Ελληνικό Μη Επανδρωμένο Πολιτικό Αεροσκάφος (Hellenic Civil Unmanned Air Vehicle-HCUAV).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v