Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Στα 19,8 εκατ. υποχώρησε ο τζίρος το πρώτο εξάμηνο

Ελπίζουμε ότι οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο οικονομικό περιβάλλον δεν θα διαψευσθούν, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εισηγμένη.

Μπήτρος: Στα 19,8 εκατ. υποχώρησε ο τζίρος το πρώτο εξάμηνο

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Μπήτρος το πρώτο εξάμηνο του 2017 ανήλθε σε 19,8 εκατ. €, μειωμένος κατά 2% από τον αντίστοιχο περυσινό (20,3 εκατ. €).

Οπως αναφέρει η εταιρία, το ποσοστιαίο μεικτό αποτέλεσμα του α' εξαμήνου του 2017 διαμορφώθηκε σε +15,5%, αυξημένο κατά 0,6 μονάδα έναντι της επίδοσης +14,9% του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, βασιζόμενο κυρίως στην επίδραση των πωλήσεων του κλάδου Real Estate στα στοιχεία του 2017.

Η Μπήτρος σημειώνει ότι «ελπίζουμε πως οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο οικονομικό περιβάλλον δεν θα διαψευσθούν και όλοι οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η ευόδωση των προσδοκιών και η επιτυχία των σχεδίων μας θα διαμορφωθούν και θα ενεργήσουν μέσα στο πλαίσιο των εύλογων προβλέψεων.

Υπό την προϋπόθεση αυτή, όλοι όσοι έχουν συμφέροντα συνδεδεμένα με τον Όμιλο θα τα εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η αισιοδοξία μας θα δικαιωθεί», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v