Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εταιρία holding γίνεται η Πλαστικά Θράκης

Οι μέτοχοι της Πλαστικά Θράκης καλούνται στις 2 Νοεμβρίου να αποφασίσουν για την απόσχιση του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας και εισφορά του στη θυγατρική Thrace Polyfilms, καθώς και για την αλλαγή της επωνυμίας και του σκοπού της εταιρείας.

Εταιρία holding γίνεται η Πλαστικά Θράκης

Την απόσχιση του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας της εταιρείας, καθώς και την αλλαγή της επωνυμίας και του σκοπού της επιχείρησης, προτείνει στους μετόχους της η Πλαστικά Θράκης.

Η εταιρία ολοκληρώνει τη διοικητική της αναδιάρθρωση, με τη μητρική εταιρία να γίνεται holding, με δύο βασικές πηγές εσόδων, τα έσοδα από υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης για τις θυγατρικές και τα μερίσματα. 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 2 Νοεμβρίου, στις 12:30, προκειμένου να συζητηθούν τα εξής θέματα:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την απόσχιση του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας της Εταιρείας και την εισφορά αυτού στην κατά 100% θυγατρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «THRACE POLYFILMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993 και του κ.ν. 2190/1920 και έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Απόσχισης.

Θέμα 2ο: Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον Συμβολαιογράφου της πράξης εισφοράς του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας της Εταιρείας στην κατά 100% θυγατρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «THRACE POLYFILMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και κάθε άλλης δήλωσης καθώς και για τη διενέργεια οποιασδήποτε άλλης αναγκαίας πράξης ή δικαιοπραξίας επί σκοπώ ολοκληρώσεως της κατά τα άνω διαδικασίας απόσχισης και εισφοράς του ως άνω κλάδου.

Θέμα 3ο: Έγκριση όλων των ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καθώς και των προστηθέντων και των πληρεξουσίων αυτής που έγιναν στα πλαίσια και για τους σκοπούς της απόσχισης του κλάδου παραγωγής και εμπορίας προϊόντων βιομηχανικής συσκευασίας της Εταιρείας και της εισφοράς του στην κατά 100% θυγατρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «THRACE POLYFILMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Θέμα 4ο: Μεταβολή του σκοπού της Εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής.

Θέμα 5ο: Μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού αυτής.

Θέμα 6ο: Λοιπά θέματα - Διάφορες ανακοινώσεις.  

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 16η Νοεμβρίου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v