Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Πώς μοιράζονται τα 62,8 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ

Από το ποσό που αντλήθηκε τα 46,9 εκατ. διατέθηκαν για αποπληρωμή δανείου της Boval, μέρους ομολογιών και τραπεζικού δανεισμού της Frigoglass Finance BV και μέρους εξόδων κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης, ενώ 14,9 εκατ. θα διατεθούν ως κεφάλαιο κίνησης για κάλυψη αναγκών των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου.

Frigoglass: Πώς μοιράζονται τα 62,8 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ

Τον τρόπο διάθεσης του ποσού των 62,85 εκατ. ευρώ που αντλήθηκε από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, με έκδοση 174.588.263 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο η Frigoglass.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Frigoglass, ενόψει της μερικής κάλυψης του ποσού της Αύξησης και των τελικών δαπανών της έκδοσης ως ανωτέρω, τα συνολικά κεφάλαια που αντλήθηκαν μέσω της Αύξησης, μετά την αφαίρεση δαπανών έκδοσης, διατέθηκαν ήδη κατά ποσοστό περίπου 76% και συγκεκριμένα κατά το ποσό €46.975.947,28, στα πλαίσια των αναφερομένων στην ενότητα 1.3.4. του Σημειώματος Μετοχικού Τίτλου του από 18.09.2017 Ενημερωτικού Δελτίου ως εξής:



Τα προσωρινώς αδιάθετα κεφάλαια της Αύξησης, ήτοι ποσό ύψους €14.918.293,89 (διαμορφωθέντα ενόψει της μερικής κάλυψης του ποσού της Αύξησης και των τελικών δαπανών της έκδοσης ως ανωτέρω) εκ των αντληθέντων κεφαλαίων θα διατεθεί ως κεφάλαιο κίνησης προς κάλυψη των αναγκών των θυγατρικών εταιριών του ομίλου της Εταιρίας, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ως άνω ενότητα του Ενημερωτικού Δελτίου, μέσω της θυγατρικής της Εταιρεία Frigoinvest Holdings BV. Μέχρι την διάθεσή τους θα είναι τοποθετημένα σε καταθετικούς λογαριασμούς της Εταιρίας και των θυγατρικών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v