Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lavipharm στο 5ο Συνέδριο «Master Classes in Dementia 2017»

Η Lavipharm συμμετείχε ενεργά στο 5ο Συνέδριο "Master Classes in Dementia 2017" της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας, που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Lavipharm στο 5ο Συνέδριο «Master Classes in Dementia 2017»

Lavipharm υποστήριξε χορηγικά τις εργασίες του Συνεδρίου, ενώ παράλληλα επικοινώνησε στην ιατρική κοινότητα της νευρολογίας τα οφέλη των σκευασμάτων που περιλαμβάνει η φαρέτρα της στην εν λόγω θεραπευτική κατηγορία", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Στις μέρες μας, η άνοια, στις διάφορες μορφές της, έχει εξελιχθεί σε μια κοινή ασθένεια, που πλήττει σχεδόν 50 εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο, καθώς η αύξηση του προσδόκιμου ζωής και η γήρανση του πληθυσμού συντείνουν στην εξάπλωσή της. Στην Ελλάδα, οι πάσχοντες, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer, ανέρχονται σε 200.000 περίπου, αριθμός που αναμένεται μέχρι και να τριπλασιαστεί μέχρι το 2050.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση, αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιελάβανε διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, Στρογγυλά Τραπέζια, Workshops, Forum Ερευνητών και Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters)", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v