Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Groupama: Δυο νέες λειτουργίες στην εφαρμογή NOW

Το νέο «e-asy Claim Home/Business» επιτρέπει την καταγραφή ζημιάς ή ατυχήματος στο σπίτι ή την επιχείρηση και την αποστολή αιτήματος αποζημίωσης μέσω της smart συσκευής.

Groupama: Δυο νέες λειτουργίες στην εφαρμογή NOW

Η Groupama Ασφαλιστική, πιστή στη διαχρονική δέσμευσή της για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, ανανεώνει, με την προσθήκη δυο νέων λειτουργιών, την καινοτόμο και πρόσφατα βραβευμένη εφαρμογή για smart κινητές συσκευές Groupama NOW.

Το νέο «e-asy Claim Home/Business» επιτρέπει την καταγραφή ζημιάς ή ατυχήματος στο σπίτι ή την επιχείρηση και την αποστολή αιτήματος αποζημίωσης μέσω της smart συσκευής, ενώ η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται την καταβολή της αποζημίωσης μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες, μόλις το αίτημα συμφωνηθεί μεταξύ του πελάτη και του πραγματογνώμονα και η ζημιά δεν ξεπερνά την αξία των €3.000.

Η δεύτερη νέα λειτουργία επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο, με τρία μόνο clicks να υποβάλει τα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε η Groupama Ασφαλιστική να του αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφορά για την ασφάλιση της κατοικίας του.

Οι δυο νέες λειτουργίες έρχονται να ενισχύσουν την εφαρμογή Groupama NOW που, μέχρι σήμερα με το «e-asy Claim Motor» διευκόλυνε τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστική να υποβάλουν αντίστοιχη ηλεκτρονική δήλωση συμβάντος για το όχημά τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v