Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελτίωση των αποτελεσμάτων το β’ εξάμηνο αναμένει η Μοτοδυναμική

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μοτοδυμανική εκτιμά ότι και το β΄ εξάμηνο του 2017 η Εταιρεία και ο Όμιλος θα συνεχίσουν τη θετική τους πορεία στις αγορές που δραστηριοποιούνται και την βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τους.

Βελτίωση των αποτελεσμάτων το β’ εξάμηνο αναμένει η Μοτοδυναμική
Την βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αναλόγως των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναμένει η Μοτοδυναμική.

Σε πληροφόρησή της προς το επενδυτικό κοινό  για την προβλεπόμενη εξέλιξη της Εταιρείας και του Ομίλου για το β' εξάμηνο του 2017, η Μοτοδυναμική αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι και το β΄ εξάμηνο του 2017 η Εταιρεία και ο Όμιλος θα συνεχίσουν τη θετική τους πορεία στις αγορές που δραστηριοποιούνται και την βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τους. Οι παραπάνω εκτιμήσεις για τη βελτίωση των οικονομικών στοιχείων της Εταιρείας και του Ομίλου, έχουν άμεση εξάρτηση από τις εξελίξεις στο οικονομικό, πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα και τις αγορές που δραστηριοποιείται η Εταιρεία και ο Όμιλος.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v