Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft International: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καινοτομίας

Η νικήτρια ομάδα πρότεινε μια λύση, με την επωνυμία CARMA, η οποία προσφέρει στις τελωνειακές αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου βασισμένες σε predictive analytics.

Intrasoft International: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καινοτομίας

Η Intrasoft International ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού καινοτομίας που υλοποίησε εσωτερικά, ο οποίος αποτέλεσε μέρος της ευρείας πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, 2017 – Year of Innovation.

Η νικήτρια ομάδα πρότεινε μια λύση, με την επωνυμία CARMA, η οποία προσφέρει στις τελωνειακές αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου βασισμένες σε predictive analytics. Δεύτερη στην κατάταξη, η mobile εφαρμογή SmartPACT που βασίζεται σε blockchain τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς υγείας και ζωής.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας της Instrasoft συγκέντρωσε περισσότερες από 40 συμμετοχές από ολόκληρο τον Όμιλο Intrasoft παγκοσμίως, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων. Οι συμμετοχές που πέρασαν στην τελική φάση ακολούθησαν ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα mentoring με σκοπό την τελειοποίηση του business plan τους και την προετοιμασία για την τελική αναμέτρηση των ομάδων τον προηγούμενο Νοέμβρη.

Στο πλαίσιο των δράσεων του 2017 Year of Innovation, μεταξύ άλλων η Intrasoft στήριξε μαθητικές αλλά και start-up κοινότητες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και θέσπισε ειδικό βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού καινοτομίας του MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International: «Ο εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας της Intrasoft ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλους τους συμμετέχοντες, τους κριτές και τους συναδέλφους από όλα τα τμήματα, που στήριξαν αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν, όχι μόνο προβάλλουν τις άριστες τεχνικές γνώσεις  του προσωπικού μας, αλλά και υπογραμμίζουν την αναπτυγμένη επιχειρηματική τους αντίληψη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v