Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Οριστική η απόφαση του Εφετείου για Teledome

Με την υπ΄αριθμ. 1852/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου απερρίφθη η αίτηση αναίρεσης που είχαν καταθέσει οι βασικοί μέτοχοι της Teledome κατά της Intracom.

Intracom: Οριστική η απόφαση του Εφετείου για Teledome

Η «Intracom Holdings» σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών της γνωστοποιεί ότι, επί της ασκηθείσας από τους βασικούς μετόχους της TELEDOME A.Ε.Β.Ε. αίτησης για την αναίρεση της υπ΄αριθμ. 224/2016 απόφασης του Εφετείου Αθηνών που δικαιώνει την Εταιρεία, εκδόθηκε η υπ΄αριθμ. 1852/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία απερρίφθη η ως άνω αίτηση αναίρεσης και οι πρόσθετοι λόγοι αυτής.

Με την εν λόγω απόφαση, η υπ αριθ. 224/2016 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών κατέστη αμετάκλητη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ανάγεται στο μακρινό 2007 καθώς τότε η διοίκηση της Ιntracom, μετά τη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, έλαβε την απόφαση να μην προχωρήσει η τριπλή συγχώνευση των εταιρειών Hellas Online, Unibrain και Teledome, η οποία είχε αποφασιστεί με το σκεπτικό της δημιουργίας ενός τηλεπικοινωνιακού ομίλου που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ.

Οι μέτοχοί της είχαν προχωρήσει το 2008 στην κατάθεση αγωγών κατά της Ιntracom ύψους 141 εκατ. ευρώ, αιτούμενοι αποθετικές ζημίες και αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν λόγω ακύρωσης της συμφωνίας συγχώνευσης των τριών εταιρειών με υπαιτιότητα της διοίκησης της Ιntracom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v