Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα κάρτα υγείας από την ΕΥ Club και τη ZeniΘ

Η κάρτα υγείας HWB ZENIΘ παρέχει μια σειρά δωρεάν εξετάσεων για όλη την οικογένεια, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα υγείας της. Θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές της ZeniΘ.

Νέα κάρτα υγείας από την ΕΥ Club και τη ZeniΘ

Τη δημιουργία της κάρτας υγείας HWB-ZeniΘ, ενός νέου προϊόντος προς όφελος των καταναλωτών, αποτέλεσμα της συνέργειας του Οργανισμού καρτών υγείας ΕΥ club και της ZeniΘ, του πρώτου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου οι υπεύθυνοι των δύο κορυφαίων εταιριών.

Στη συνεργασία στρατηγικής συμμαχίας, η οποία αποτελεί «επιστέγασμα σημαντικών προηγούμενων συνεργασιών με μεγάλους Φορείς, Ομίλους και Συλλόγους του ΕΥ club», αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Δημιουργός του Οργανισμού Καρτών Υγείας Δημήτρης Καρατσιουμπάνης.

Από την πλευρά της ZeniΘ, ο γεν. διευθυντής Federico Regola επισήμανε πως η ΖeniΘ είναι μια καινοτόμος εταιρεία στον χώρο της ενέργειας και με ιστορία 18 χρόνων στην Ελλάδα, «συνεχίζει να εμπλουτίζει την προσφορά της προς τον καταναλωτή, προσφέροντάς του επιπλέον υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής του, συνεισφέροντας στον οικογενειακό προϋπολογισμό». Όπως είπε ο κ. Regola, πλαισιώνει το πρωτοποριακό της ενεργειακό πακέτο, που περιλαμβάνει και φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, με τη συνεργασία της με την ΕΥ CLUB.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς πρόκειται για δύο εταιρείες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες τους, έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Η συνεργασία μας διέπεται από μια από κοινού δέσμευση να τιμήσουμε τον κοινωνικό μας ρόλο και να στεκόμαστε στο πλευρό του πελάτη μας σε τομείς πολύ σημαντικούς γι’ αυτόν, όπως είναι η ενέργεια για το σπιτικό ή την επιχείρησή του, και η υγεία του» σημείωσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διευθ. Marketing και επικοινωνίας της ZeniΘ Μάνος Εξαρχουλάκος που τόνισε ότι η συνεργασία της ΖeniΘ με την ΕΥ CLUB υλοποιεί την πελατοκεντρική φιλοσοφία των δυο εταιρειών, που συνεχώς εμπλουτίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους προς τον καταναλωτή για την άριστη εξυπηρέτησή του και την πλήρη κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών του. «Η κάρτα υγείας HWB ZENIΘ παρέχει μια σειρά δωρεάν εξετάσεων για όλη την οικογένεια, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα υγείας της. Δρώντας συμπληρωματικά του ενεργειακού πακέτου που η ZeniΘ προσφέρει, η δωρεάν κάρτα υγείας, για τους παλιούς και τους νέους πελάτες της, βοηθά το ελληνικό νοικοκυριό στην εξοικονόμησή του και στην καλύτερη ποιότητα ζωής».

Η νέα θεματική κάρτα υγείας θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές της ZeniΘ, παρέχοντας μεγάλες δυνατότητες και προνόμια στους χρήστες της, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεν. Διευθυντής του ΕΥ club Επαμεινώνδας Κολληνιάτης. «Πρόκειται για μία κάρτα υγείας που θα ανακουφίζει οικονομικά την ελληνική οικογένεια, θα προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους χρήστες για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και θα βοηθά στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία κάθε ιατρικού προβλήματος» τόνισε.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Αναπλ. Καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, η σχέση Ενέργειας και Υγείας φαίνεται μέσα από στοιχεία μακροχρόνιων μελετών του εργαστηρίου περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα ο κ. Σαρηγιάννης παρουσίασε μετρήσεις που καταδεικνύουν την επιβάρυνση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων σε σπίτια μεγάλων πόλεων εξαιτίας της καύσης ξύλων σε τζάκια και ξυλόσομπες, καταλήγοντας ότι «κάθε καταναλωτής μπορεί να βελτιώσει το ατομικό του μικρο-περιβάλλον βελτιώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο υγείας του με ορθές επιλογές κατανάλωσης ενέργειας, τόσο σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία όσο και στο καύσιμο»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v