«Διάκριση» για τη МеtLife από το περιοδικό Fortune

Με βάση την κατάταξη του περιοδικού, η МеtLife κατέλαβε την 4η θέση, στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών, με παγκόσμια δραστηριότητα, βελτιώνοντας κατά 3 θέσεις την κατάταξή της, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

«Διάκριση» για τη МеtLife από το περιοδικό Fortune

H MetLife μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο και #1 πιο ανταγωνιστική ασφαλιστική εταιρεία, σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση την κατάταξη του περιοδικού Fortune, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως τονίζει η εταιρεία, ανακοινώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, η φετινή κατάταξη με τις πιο αξιοθαύμαστες στον κόσμο εταιρείες, για τη φήμη και τις επιδόσεις τους, «The world’s mоst Admired companies», που πραγματοποιείται, σε ετήσια βάση, από το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Fortune.

Με βάση την κατάταξη αυτή, η МеtLife κατέλαβε την 4η θέση, στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών, με παγκόσμια δραστηριότητα, βελτιώνοντας κατά 3 θέσεις την κατάταξή της, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις της εταιρείας και στη βαθμολογία στους επιμέρους τομείς, όπου κατέλαβε την 1η θέση στον τομέα διεθνούς ανταγωνιστικότητας («global competitiveness»), τη 2η θέση για τις δράσεις της στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την 4η θέση για τη χρήση των εταιρικών διαθεσίμων («corporate assets»), την 5η θέση για την καινοτομία της, καθώς και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, συγκεντρώνοντας συνολική βαθμολογία 6,33.

Για την κατάρτιση της λίστας «The world’s mоst Admired companies» το περιοδικό Fortune διενεργεί μεγάλης κλίμακας έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 3.900 στελέχη, ειδικοί, αναλυτές, από 680 εταιρείες, σε πάνω από 50 διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και σε 29 χώρες.

Η ΜеtLife είναι επίσης #42 εταιρεία, στη λίστα Fortune 500, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 


 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus