Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H ERGO Mέγας χορηγός του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας και φέτος αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 24.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

H ERGO Mέγας χορηγός του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η ERGO στηρίζει και φέτος ως Μέγας Χορηγός τον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2018 και διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας και φέτος αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 24.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η ERGO, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της. Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους παρέχει και έμπρακτα υποστήριξη, ενθαρρύνοντάς τους σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της.

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία σε αυτήν τη διοργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς συμμετέχουν 320 εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εταιρείας.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας επεσήμανε ότι “η ERGO Ασφαλιστική είναι η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Η ηγετική μας θέση σημαίνει για εμάς μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας, στους εργαζομένους μας, στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε και βεβαίως στην ελληνική κοινωνία. Έργο μας είναι να στηρίζουμε μεγάλα, εθνικά, αθλητικά γεγονότα, όπως είναι και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Είναι τιμή μας λοιπόν να συμβάλουμε στη διοργάνωση αυτού του αθλητικού γεγονότος και να είμαστε ο Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή της πόλης”.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ότι η Ομοσπονδία “πιστεύει στην προοπτική και δυναμική του Αγώνα. Θεωρούμε πως είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς την Άνοιξη και να συμμετάσχει σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα σε μια όμορφη πόλη, την Αθήνα. Ακριβώς γι΄ αυτό μαζί με τον Δήμο Αθηναίων, συνδιοργανωτή του αγώνα κι έχοντας την ασφάλεια που μας παρέχει η παρουσία της ERGO Ασφαλιστικής ως Μεγάλου Χορηγού, σχεδιάσαμε γρήγορα βήματα στην κατεύθυνση προσέλκυσης περισσότερων δρομέων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v