Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Qudos Insurance: Στην τελική ευθεία για ένταξη σύστημα φιλικού διακανονισμού

Η Qudos Insurance αποτελεί τη μοναδική ΕΠΥ που έχει ήδη ενταχθεί και συμμετέχει στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ).

Qudos Insurance: Στην τελική ευθεία για ένταξη σύστημα φιλικού διακανονισμού

Στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού θα ενταχθεί η εταιρία Qudos Insurance, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Qudos Hellas, μετά την απόφαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να εντάξει σε αυτό και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για την Qudos Insurance, η οποία αποτελεί τη μοναδική ΕΠΥ που έχει ήδη ενταχθεί και συμμετέχει στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) από τον Οκτώβριο του 2017.

Αναμφισβήτητα η απόφαση της ΕΑΕΕ ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού τροχαίου ατυχήματος και θα λειτουργήσει προς όφελος των ασφαλισμένων, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση τους.

Παράλληλα, η ένταξη της Qudos Insurance στο σύστημα αποτελεί ένα στοιχείο αναγνώρισης της αξιοπιστίας και της συνέπειας που τη χαρακτηρίζει. H εταιρία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου κατά την τελευταία εξαετία και έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και τους ασφαλισμένους.

Η διοίκηση της Qudos Hellas, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια υπήρξε υπέρμαχος της ένταξης των ΕΠΥ στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού και έχει πρωτοστατήσει στις διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της, εκφράζει την ικανοποίηση της και χαιρετίζει την απόφαση της διοίκησης της ΕΑΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v