Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Πανγαία: Την παροχή εταιρικής εγγύησης στην Quadratix ενέκρινε η ΓΣ

Την έγκριση της παροχής εταιρικής εγγύησης εκ μέρους της Εταιρείας και υπέρ της 100% θυγατρικής της εταιρείας Quadratix και της παροχής ενεχύρου επί των μετοχών, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ΓΣ.

Εθνική Πανγαία: Την παροχή εταιρικής εγγύησης στην Quadratix ενέκρινε η ΓΣ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εθνικής Πανγαία που συνεδρίασε την 23η Μαρτίου 2018 με την παρουσία μετόχων που εκπροσωπούσαν 250.814.075 κοινές ονομαστικές μετοχές, ήτοι με απαρτία 98,17% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, κατόπιν ψηφοφορίας επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Θέμα 1° Την έγκριση της τροποποίησης της σύμβασης υπηρεσιών θεματοφυλακής με συμβαλλόμενα μέρη την Εταιρεία και την μέτοχο αυτής Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε..

Θέμα 2° Την έγκριση της παροχής εταιρικής εγγύησης εκ μέρους της Εταιρείας και υπέρ της 100% θυγατρικής της εταιρείας Quadratix και της παροχής ενεχύρου επί των μετοχών που κατέχει η Εταιρεία στην 100% θυγατρική της εταιρεία Quadratix.

Θέμα 3° Την έγκριση σύμβασης τροποποίησης μισθώσεων με συμβαλλόμενα μέρη την Εταιρεία και την μέτοχο αυτής Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v