Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη προ φόρων 8,8 εκατ. το 2017 για το ελληνικό υποκατάστημα της HDI

Το υποκατάστημα της HDI Global SE στην Ελλάδα προτίθεται να ενδυναμώσει τον ρόλο του, με διεύρυνση του χαρτοφυλακίου σε μικρομεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και σε καινοτόμες, εξειδικευμένες καλύψεις, αναφέρει ο γενικός διευθυντής Νότης Βαγιακάκος.

Κέρδη προ φόρων 8,8 εκατ. το 2017 για το ελληνικό υποκατάστημα της HDI

Το ελληνικό υποκατάστημα της HDI Global SE εμφάνισε το 2017 κέρδη προ φόρων της τάξεως των 8,8 εκατ. ευρώ.  

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα, ο κ. Νότης Βαγιακάκος, Managing Director του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI Global SE, σημείωσε: «Σε μία απαιτητική χρονιά, όπως ήταν το 2017 για τις γενικές ασφαλίσεις διεθνώς, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το ελληνικό υποκατάστημα της HDI Global SE επιτυγχάνει ισχυρή κερδοφορία, της τάξεως των 8,8 εκ. ευρώ (κέρδη προ φόρων), συμβάλλοντας θετικά για άλλη μια χρονιά στα αποτελέσματα της εταιρείας.

Με εφόδιο την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της HDI Global SE διεθνώς, καθώς και τις ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις μας τη χρονιά που πέρασε, βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες της αγοράς. Το υποκατάστημα προτίθεται να ενδυναμώσει τον ρόλο του, με διεύρυνση του χαρτοφυλακίου σε μικρομεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και σε καινοτόμες, εξειδικευμένες καλύψεις, τόσο εγχώρια όσο και στις εκτός Ελλάδος αγορές που εμπίπτουν στην ευρύτερη γεωγραφική αρμοδιότητά μας: στις χώρες των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου.»

Η HDI Global SE (HDI), η εταιρεία βιομηχανικών ασφαλίσεων του Ομίλου Talanx, σημείωσε σημαντική αύξηση των εσόδων από ασφάλιστρα. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2017, τα έσοδα από
ασφάλιστρα σημείωσαν ικανοποιητική ανάπτυξη, με αύξηση 4,4% φθάνοντας τα 4,45 δισ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 91 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση λόγω εξαιρετικά υψηλής επιβάρυνσης από τις φυσικές καταστροφές. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v