Δείτε εδώ την αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

H Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο Best Performing Company

Το βραβείο εκ μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής έλαβε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης και Λοιπών Συνεργασιών.

H Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο Best Performing Company

Βραβείο Best Performing Company έλαβε η Εθνική Ασφαλιστική για τη συνεισφορά της και στήριξη των εξωστρεφών επιχειρήσεων, στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης του εκδοτικού οίκου New Times, που έγινε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία, για 127 χρόνια στέκεται δίπλα στον Έλληνα επιχειρηματία και στην ελληνική επιχείρηση, στηρίζοντας τους, καθώς και στην ελληνική οικονομία. Στα 127 χρόνια συνεχούς παρουσίας της Εταιρίας στην ελληνική οικονομία, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει ουσιαστική στήριξη τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους ιδιώτες, μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα ασφάλισης, που δίνουν τη δυνατότητα στην Εταιρία να μπορεί να καλύψει ευρεία γκάμα κινδύνων, όσο εξειδικευμένοι και αν είναι, και παράλληλα να αποζημιώνει σωστά τις ζημιές που μπορεί να προκύψουν.

Το βραβείο εκ μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής έλαβε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης και Λοιπών Συνεργασιών, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για το βραβείο και τόνισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική στην μακρόχρονη και σημαντική παρουσία της στην Ελληνική οικονομία και ασφαλιστική αγορά, στηρίζει έμπρακτά και αποτελεσματικά τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες με ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης που τους εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης τους.

Ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντάς τόνισε : Στην Εθνική Ασφαλιστική φιλοδοξούμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας , σχέσεις που διασφαλίζουν την επιχείρηση τους, τους ίδιους και τις οικογένειές τους, στηρίζοντας έτσι την ελληνική επιχείρηση και οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus