Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση 11% στα κέρδη εννεαμήνου

Αύξηση του 5% στο κύκλο εργασιών και 11% στα κέρδη, σημείωσε για το 9μηνο του 2002 έναντι του αντίστοιχου 9μήνου του 2001, η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, η οποία ανακοίνωσε την ανάληψη δύο νέων έργων.

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση 11% στα κέρδη εννεαμήνου
Tην ανάληψη δύο νέων έργων που αφορούν στη δημιουργία του Θαλάσσιου ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού Κέντρου στη Καβάλα και του νέου Εκθεσιακού Κέντρου στη Δράμα, ανακοίνωσε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανέλαβε για λογαριασμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης την εκπόνηση Μελέτης Αξιοποίησης της παραλιακής περιοχής Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας Ν.Καβάλας, όπου προτείνεται η δημιουργία ενός Θαλάσσιου ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού Κέντρου με ιδιωτική και δημόσια χρηματοδότηση.

Επίσης, η εταιρία ανέλαβε τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και προώθηση του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Δράμας για λογαριασμό του Δήμου και Επιμελητηρίου Δράμας.

Επισημαίνεται, ότι παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία και τον βραδύ ρυθμό ενεργοποίησης του ΙΙΙ ΚΠΣ, βελτίωση παρουσιάζουν τα οικονομικά αποτελέσματα του εννιαμήνου την τρέχουσας χρήσης.

Ιδιαίτερα, ο κύκλος εργασιών της Ευρωσύμβουλοι, ανέρχεται σε 2,8 εκ. ευρώ και τα κέρδη σε 370.000 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 5% και 11% αντίστοιχα σε σχέση με αυτά του προηγούμενου εννιαμήνου του 2001.

Σημειώνεται, ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα οι αποσβέσεις που πραγματοποίησε η εταιρία είναι διπλάσιες από τις αντίστοιχες τις προηγούμενης περιόδου λόγω των αυξημένων επενδύσεων που πραγματοποίησε η εταιρία στα πλαίσια του επενδυτικού της σχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v