Νέα υπηρεσία 24/7 Home Emergency από ΑΧΑ - ZeniΘ

Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency παρέχεται σε υφιστάμενους ή νέους πελάτες της ZeniΘ και αφορά στην αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Νέα υπηρεσία 24/7 Home Emergency από ΑΧΑ - ZeniΘ

Η ΑΧΑ συνεργάζεται με τη ZeniΘ, εταιρεία προμήθειας φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, και μαζί προσφέρουν τη νέα Υπηρεσία 24/7 Home Emergency με στόχο να υποστηρίξουν τις ανάγκες καταναλωτών για να έχουν μια πιο εύκολη και ευχάριστη καθημερινότητα.

Οι δύο εταιρείες, μέσα από αυτή τη συνεργασία, παρέχουν για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν τεχνική βοήθεια στους πελάτες της ZeniΘ, είτε αυτή αφορά στην κατοικία, είτε στον επαγγελματικό τους χώρο.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency παρέχεται σε υφιστάμενους ή νέους πελάτες της ZeniΘ και αφορά στην αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου (καλύπτοντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις με μέγιστο κόστος 60€ ανά περίπτωση). Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η ΑΧΑ συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες, αναπτύσσοντας μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και διάρκειας με τον καταναλωτή, εστιάζοντας στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν, περιορίζοντας τις έγνοιες τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v