Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Groupama Ασφαλιστική με 3 νέα σύγχρονα προγράμματα Υγείας

Επιλέγοντας τα νέα προϊόντα Sante Confort Plus, Sante Essentiel Plus και Sante Confort 6000, οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν νοσοκομειακή περίθαλψη, αποκτώντας πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες σε ένα μεγάλο δίκτυο νοσοκομείων.

Η Groupama Ασφαλιστική με 3 νέα σύγχρονα προγράμματα Υγείας

H Groupama Ασφαλιστική ενδυναμώνει περισσότερο από ποτέ το χαρτοφυλάκιό της στον Κλάδο της Υγείας και λανσάρει 3 νέα καινοτόμα προγράμματα, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων όσο και οικονομικά προσιτών ασφαλιστικών υπηρεσιών, που αφορούν στη νοσοκομειακή περίθαλψη των ασφαλισμένων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας τα νέα προϊόντα Sante Confort Plus, Sante Essentiel Plus και Sante Confort 6000, οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν νοσοκομειακή περίθαλψη, αποκτώντας πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής σε ένα μεγάλο δίκτυο νοσοκομείων, με υψηλό κεφάλαιο κάλυψης και με χαμηλό κόστος. Με αυτό τον τρόπο, η Εταιρεία διευρύνει τις παροχές Υγείας στους ασφαλισμένους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το κόστος του συμβολαίου τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα, τα Δίκτυα των Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις στον συγκεκριμένο Κλάδο.

Το χαρτοφυλάκιο Υγείας της Groupama Ασφαλιστικής αριθμεί πλέον 6 διαφορετικά προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης, εκ των οποίων τα 2 ισόβιας διάρκειας και τα 4 ετήσιας διάρκειας. Ταυτόχρονα, στους ασφαλισμένους της Εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα 100% κάλυψης σε Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, 5 επιλογές κεφαλαίου κάλυψης (€250.000 έως €1.000.000), 5 επιλογές θέσης νοσηλείας (Suite, Lux, A, B, Γ) και 7 επιλογές απαλλαγής (από €0-6.000, κατ’ έτος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα νέα προγράμματα της Groupama περιλαμβάνονται πραγματικά πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά παροχές, μεταξύ των οποίων και αυτές της νοσηλείας εξ αιτίας διανοητικών ή ψυχιατρικών νοσημάτων, της δυνατότητας πρόσβασης σε Κέντρα Αποκατάστασης, της κάλυψης σε περίπτωση επεμβάσεων που πραγματοποιούνται προληπτικά λόγω γονιδιακής κληρονομικότητας, όπως μαστεκτομές, ωοθηκεκτομές και σαλπιγκεκτομές, ακόμα και το κόστος συνεδριών διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου Αλτσχάϊμερ και της Άνοιας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v