Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Defense Electronics: Παρέδωσε στον Στρατό αναβαθμίσεις των οχημάτων M109

Η IDE υπέγραψε σύμβαση με την BAE Systems Land and Armaments το 2017, για να προμηθεύσει και ενσωματώσει τα υβριδικά συστήματα Genaircon σε οχήματα M109 των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Intracom Defense Electronics: Παρέδωσε στον Στρατό αναβαθμίσεις των οχημάτων M109
Η Intracom Defense Electronics παρέδωσε στον Ελληνικό Στρατό αναβαθμίσεις των Οχημάτων M109 με το Υβριδικό προϊόν Genaircon, το οποίο επέδειξε επιτυχή λειτουργία σε βολές. Η IDE υπέγραψε σύμβαση με την BAE Systems Land and Armaments το 2017, για να προμηθεύσει και ενσωματώσει τα υβριδικά συστήματα Genaircon σε οχήματα M109 των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και παράγεται από την IDE και βασίζεται στην τεχνολογία της σειράς προϊόντων HEPS (Hybrid Electrical Power Systems). Το Genaircon είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ισχύος για στρατιωτικά οχήματα και ενσωματώνει Υβριδική Μονάδα Βοηθητικής Ισχύος (HAPU), προηγμένο Σύστημα Αποθήκευσης Ενέργειας (ESS) και Σύστημα Ελέγχου Κλιματισμού Οχήματος (VECS), τα οποία ελέγχονται από εξελιγμένο κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας.

Το σύστημα Genaircon, το οποίο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του πελάτη, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σημαντικά εκτεταμένη δυνατότητα λειτουργίας "True Silent Watch", συμβάλλοντας στην αύξηση της επιβιωσιμότητας στο πεδίο μάχης. Το Genaircom επιτρέπει τον παρατεταμένο έλεγχο του θερμικού και ηχητικού ίχνους του οχήματος, εισάγοντας έναν πολλαπλασιαστή ισχύος στο σύγχρονο δόγμα των επιχειρήσεων. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει σημαντικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και απαιτήσεις συντήρησης, παράγοντες οι οποίοι αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της αποστολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v