Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Η Interlife ασφαλίζει τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

H Interlife Ασφαλιστική ασφάλισε ως χορηγός 15 διασωστικά σκάφη και τρία jet ski της ομάδας που επιχειρούν σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης

Η Interlife ασφαλίζει τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Σε μια μεγάλη χορηγία προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προχώρησε η ασφαλιστική εταιρεία Interlife, που υποστηρίζει διαχρονικά το έργο της οργάνωσης.

Ειδικότερα, η Interlife Ασφαλιστική ασφάλισε ως χορηγός 15 διασωστικά σκάφη και τρία jet ski της ομάδας που επιχειρούν σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα. Η χορηγία, που αφορά το σύνολο σχεδόν του στόλου της οργάνωσης, ήρθε ως συνέχεια της υποστήριξης που προσφέρει εδώ και χρόνια η Interlife στην ΕΟΔ, ασφαλίζοντας τους εθελοντές της ομάδας για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στη διάρκεια επιχειρήσεων ή εκπαιδεύσεων και της ασφάλισης που ήδη πρόσφερε για κάποια από τα διασωστικά σκάφη.

Η Interlife υλοποιεί το πρόγραμμα «προσφέρω …αλλιώς», στο πλαίσιο του οποίου στηρίζει και την ΕΟΔ, καθώς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της και είναι ενσωματωμένη στη στρατηγική της.

Με την υποστήριξη της Interlife, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι σε θέση να διατηρεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα των σκαφών της και να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την συντήρηση των σκαφών της, που έχει υψηλά κόστη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus