Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο εξοπλισμός αεροδρομίου της Μανίλας στην Δρομέας

Τον εξοπλισμό του νέου αεροδρομίου της Μανίλας ανέλαβε η Δρομέας, συνολικού κόστους 700.000 δολαρίων. Οι εξαγωγές της εταιρίας θα ανέλθουν στο περίπου 12%, έναντι 8% που ήταν το 2001 και 5% το 2000.

Ο εξοπλισμός αεροδρομίου της Μανίλας στην Δρομέας
Τον εξοπλισμό του νέου αεροδρομίου της Μανίλας στις Φιλιππίνες, με καθίσματα των χώρων αναμονής και αναχωρήσεων ανέλαβε η Δρομέας, ύστερα από διεθνή ανταγωνισμό.

Η αξία της παραγγελίας ανέρχεται σε περίπου 700.000 δολαρίων Αμερικής, συμβάλλοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας αποτελεσματικά στην αύξηση των εξαγωγών. Εκτιμάται ότι οι εξαγωγές θα ανέλθουν στο περίπου 12% του τζίρου της Δρομέας, έναντι του περίπου 8% που ήταν το 2001 και 5% του 2000, δικαιώνοντας τις προβλέψεις για συνεχή ανοδική πορεία.

Αναλυτικότερα, θα τοποθετηθούν περίπου 5.000 καθίσματα Ikaros σε συστοιχίες των δύο, τριών και τεσσάρων καθισμάτων, με τα ενδιάμεσα τραπεζίδια στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, ένα από τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά αεροδρόμια του κόσμου, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το κάθισμα κοινοχρήστων χώρων Ikaros, μέσα σε δύο μόλις χρόνια από την ευρεία κυκλοφορία του, κατακτά όλο τον κόσμο, αφού ήδη εξόπλισε τα αεροδρόμια της Πάφου και της Λάρνακας στην Κύπρο, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Ντουμπάι, της Σόφιας στη Βουλγαρία, είκοσι περίπου αεροδρομίων της χώρας, τους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και στη Θεσσαλονίκη, το μετρό Αθηνών, του στρατιωτικού Νοσοκομείου Ριάντ, επτά μεγάλων νοσοκομείων της χώρας και πλήθος κοινοχρήστων χώρων μουσείων, δικαστηρίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, δημοσίων Υπηρεσιών κ.τ.λ.

Είναι το κάθισμα με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το ανατομικό αναπαυτικό σχήμα και την ιδιαίτερα επιμελημένη κατασκευή, με στοιχεία από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο και διάτρητο χαλυβδοέλασμα, που δέχεται και επενδύσεις.

Τέλος, σημειώνεται ότι, το κάθισμα κοινοχρήστων χώρων Ikaros, αποτελεί σήμερα την αιχμή του δόρατος στις εξαγωγές του Δρομέα, αφού είναι από τα καλύτερα της διεθνούς παραγωγής με τιμές όμως εξαιρετικά συμφέρουσες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v