Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mevaco: Σύμβαση με Napaccousticsptyltd για παραγωγή & προμήθεια συστημάτων απόσβεσης ήχου

Η υπογραφείσα σύμβαση ύψους 7,78 εκατ. AUD και διάρκειας δώδεκα (12) περίπου μηνών επιβεβαιώνει την ποιοτική διαφοροποίηση και την ανταγωνιστικότητα της Εταιρείας στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.

Mevaco: Σύμβαση με Napaccousticsptyltd για παραγωγή & προμήθεια συστημάτων απόσβεσης ήχου

Η «MEVACO A.E.» ανακοίνωσε ότι προέβη στην κατάρτιση σύμβασης με την αλλοδαπή εταιρεία «ΝAPACCOUSTICSPTYLTD» για την παραγωγή και προμήθεια συστημάτων απόσβεσης ήχου.

Η υπογραφείσα σύμβαση ύψους 7,78 εκατ. AUD και διάρκειας δώδεκα (12) περίπου μηνών επιβεβαιώνει την ποιοτική διαφοροποίηση και την ανταγωνιστικότητα της Εταιρείας στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητά της και την ευελιξία του επιχειρηματικού της μοντέλου.

Διαρκής επιδίωξη της Εταιρείας αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά του εξωτερικού και η επίτευξη νέων συμφωνιών και συνεργασιών με σκοπό την διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη του εξαγωγικού της προσανατολισμού, μέσω της προσφοράς ανταγωνιστικών λύσεων απόλυτα προσαρμοσμένων στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v