Αύξηση 60% στις ομαδικές ασφαλίσεις ζωής και υγείας της MetLife

Πάνω από 70 νέες επιχειρήσεις με 4.500 εργαζόμενους εμπιστεύθηκαν την MetLife για την ασφάλιση τους το πρώτο εξάμηνο.

Αύξηση 60% στις ομαδικές ασφαλίσεις ζωής και υγείας της MetLife

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι πωλήσεις ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της MetLife το πρώτο εξάμηνο του 2018, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντίξοες συνθήκες, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις Ομαδικών Προγραμμάτων Ζωής & Υγείας αυξήθηκαν κατά 60% την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Σε αυτό το διάστημα πάνω από 70 νέες επιχειρήσεις με 4.500 εργαζόμενους εμπιστεύθηκαν την MetLife για την ασφάλιση τους.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Face to Face Distribution και του Τομέα Ομαδικών Ασφαλίσεων της MetLife, κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, «Σύμφωνα με τον αρχικό μας προγραμματισμό, ο στόχος μας για το 2018 όσον αφορά τις πωλήσεις ομαδικών συμβολαίων ζωής και υγείας, ήταν να πετύχουμε μια συνολική ετήσια αύξηση άνω του 25%. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του πρώτου εξαμήνου, αλλά και η δραστηριότητα πωλήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να αναθεωρήσουμε προς τα πάνω τους φετινούς στόχους. Τοποθετούμε, λοιπόν, τον πήχη ψηλότερα και συνεχίζουμε δυναμικά, με μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων και με την πίστη ότι το τελικό αποτέλεσμα του 2018 θα είναι καλύτερο, ακόμη και από τους νέους αναπροσαρμοσμένους στόχους μας.»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v