Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον κλάδο Ζωής και Υγείας εισέρχεται η Ergo Ασφαλιστική

Η προώθηση των νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων που ξεκινάει σε πρώτη φάση μέσω των Συνεργατών των Δικτύων της που ήδη δραστηριοποιούνται στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, εγκαινιάζει τη νέα εποχή ΕRGO στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας

Στον κλάδο Ζωής και Υγείας εισέρχεται η Ergo Ασφαλιστική

Διείσδυση στον κλάδο Ζωής και Υγείας με μία σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας, προωθεί η ERGO Ασφαλιστική στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο.

Η προώθηση των νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων που ξεκινάει σε πρώτη φάση μέσω των Συνεργατών των Δικτύων της που ήδη δραστηριοποιούνται στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, εγκαινιάζει τη νέα εποχή ΕRGO στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας και στόχος είναι η διάθεση των νέων προγραμμάτων σταδιακά μέσω όλου του Δικτύου των Συνεργατών της Εταιρείας.

Η νέα αυτή εποχή συνοδεύεται από την οργανωτική αναδιάρθρωση του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας καθώς και τη δημιουργία τεχνολογικών υποδομών με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους Συνεργάτες της Εταιρείας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Σε οργανωτικό επίπεδο η ERGO Ασφαλιστική προχώρησε στην ανανέωση και στην αναβάθμιση του στελεχιακού της δυναμικού, τοποθετώντας νέους επικεφαλής σημαντικών επιμέρους οργανωτικών μονάδων του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, οι οποίοι μαζί με τον Διευθυντή του Τομέα κ. Δημήτρη Σπανό, συγκροτούν μία ισχυρή, έμπειρη και ικανή ηγετική ομάδα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού της Εταιρείας προσελήφθη ο κ. Κυριάκος Μπαφίτης, στη θέση του Διευθυντή Ανάληψης Κινδύνων Ζωής και Υγείας. Ο κ. Μπαφίτης είναι πτυχιούχος της σχολής Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένος Αναλογιστής. Ο κ. Δημήτρης Μάντζαλης προσελήφθη ως Υπεύθυνος του Τμήματος Ανάλυσης και Τιμολόγησης προϊόντων Ζωής και Υγείας. O κ. Μάντζαλης είναι πτυχιούχος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσικές Επιστήμες) από το οποίο έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο στην Υπολογιστική Μηχανική, ενώ διδακτορικό τίτλο στην Υπολογιστική και Στατιστική Φυσική έλαβε από το Cranfield University.

Σε επίπεδο οργανωτικών αλλαγών καθήκοντα Διευθυντή Αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Krumbholz, ενώ στο δυναμικό του Τομέα εντάχθηκε ο κ. Μάκης Ζόρλας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Υπεύθυνου Συντονισμού Εργασιών του Τομέα.

Από την 1η Ιουλίου 2018 τέθηκε σε λειτουργία το νέο αναβαθμισμένο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας, που προορίζεται αποκλειστικά για τη διαχείριση των εργασιών του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας. Με την τεχνολογική αναβάθμιση του Τομέα, η ERGO Ασφαλιστική θέτει τις βάσεις για τη σταδιακή εισαγωγή στην παραγωγική διαδικασία ολοκληρωμένων εφαρμογών, που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση του έργου των Συνεργατών της και στη βελτίωση των υπηρεσιών στους πελάτες της.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης κάλεσε τους Συνεργάτες της Εταιρείας να αξιοποιήσουν τα νέα Προγράμματα Ασφάλισης και δεσμεύτηκε για τη στήριξη και την καθοδήγηση της ERGO στην προσπάθεια διαμόρφωση ποιοτικών χαρτοφυλακίων ατομικών και ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας επισημαίνοντας ότι: “Οι ενέργειές μας θα αποσκοπούν πάντα στη διασφάλιση συνθηκών που μπορούν να εγγυηθούν τη διαχρονική παροχή προσιτών ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου επαληθεύοντας το εταιρικό μας μήνυμα “ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v