Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασε τους 10.000 πελάτες η Anytime στην Κύπρο

Έχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η οικογένεια της Anytime μεγαλώνει διευρύνοντας τις δυνατότητές της, τονίζει η εταιρία.

Ξεπέρασε τους 10.000 πελάτες η Anytime στην Κύπρο

Ένα έτος επιτυχημένης δραστηριότητας στην Κύπρο συμπλήρωσε η Anytime online της Interamerican και με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια, οργάνωσε στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία -όπου εδρεύει- εορταστική εκδήλωση για συνεργάτες και φίλους.

Την θετική πορεία της Anytime στην Κύπρο επιβεβαιώνουν οι 10.000 ευχαριστημένοι πελάτες, σημειώνει η εταιρία. Έχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η οικογένεια της Anytime μεγαλώνει διευρύνοντας τις δυνατότητές της με ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό: την ικανοποίηση των πελατών της και την άμεση εξυπηρέτηση.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Anytime και της Interamerican, απηύθυνε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, ο οποίος υπογράμμισε πως τα έως σήμερα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει απόλυτα την επιλογή της Διοίκησης του Οργανισμού να δραστηριοποιηθεί στην κυπριακή αγορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Interamerican και της Αnytime, πρόσωπα της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και των Μέσων Ενημέρωσης και φίλοι. «Πρώτο ρόλο» στη βραδιά είχαν οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Anytime στην Κύπρο με τις ευρηματικές ιστορίες τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v