Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Άμεση στήριξη των πληγέντων από τη MetLife

Οικονομική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και οργάνωση ομάδας εθελοντών εργαζόμενων, μεταξύ των ενεργειών της ασφαλιστικής.

Άμεση στήριξη των πληγέντων από τη MetLife

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της MetLife Ελλάδος σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τα θύματα της καταστροφής, που πλήττει ακόμα την Ανατολική και τη Δυτική Αττική.

Έχοντας συνείδηση της κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρία έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες, με σκοπό την άμεση στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων. Συγκεκριμένα:

Αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας 210 87 87 500
Η MetLife έχει διαθέσει την τηλεφωνική γραμμή 210 87 87 500, για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, αλλά και των εργαζομένων και συνεργατών της, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξαιτίας των πυρκαγιών.

Άμεση οικονομική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την κάλυψη αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας
Η εταιρία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δήμους των περιοχών, ώστε να παράσχει οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας των πυρόπληκτων, σε συνεργασία με το δίκτυο των κλινικών και νοσοκομείων της.

Σύσταση ομάδας εθελοντών
Ομάδα εθελοντών εργαζομένων της και των οικογενειών τους έχει ήδη μεταβεί στην περιοχή, για να συμμετάσχουν στην πυρόσβεση αλλά και για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των πληγέντων, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους Δήμους.

Συγκρότηση έκτακτης ομάδας διαχείρισης
Η εταιρία έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα διαχείρισης της τρέχουσας έκτακτης κατάστασης, για τον αποτελεσματικό συντονισμό των σχετικών ενεργειών.

Κινητοποίηση του MetLife Foundation
Τέλος, βρίσκεται ήδη σε επαφή με το MetLife Foundation, προκειμένου να αξιοποιηθεί, μέσα από περαιτέρω ενέργειες, η διεθνής εμπειρία της MetLife στην ανακούφιση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

Για όλους εμάς, τους ανθρώπους της MetLife στην Ελλάδα, προτεραιότητα στις δύσκολες αυτές ώρες είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, αναφέρει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus