Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

H NΝ Hellas στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η εταιρεία στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών.

H NΝ Hellas στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η NN Hellas εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τα θύματα της καταστροφής που πλήττουν το Νoμό
Αττικής, προσφέροντας άμεση και έμπρακτη βοήθεια στους πληγέντες και στις οικογένειές τους.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών της το παιδί και την οικογένεια, η ΝΝ Ηellas συνδράμει με το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών, που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δε βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί αντιμετωπίζουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα η εταιρεία στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών.

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 24 Ιουλίου οι εργαζόμενοι των Κεντρικών Γραφείων καθώς και το Δί-κτυο των Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN Hellas ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της εταιρείας να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για παροχή αρωγής. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διοργανώνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες και παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα μέσω κατάθεσης δωρεάς σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus