Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ισχύει για τις διαγραφές οφειλών των πληγέντων προς τη ΔΕΗ

Διευκρινίσεις για τη διαγραφή των οφειλών προς τη ΔΕΗ, για τους πυρόπληκτους της Αττικής, έδωσε σε συνέντευξή του ο CEO της επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκης. Η διαδικασία.

Τι ισχύει για τις διαγραφές οφειλών των πληγέντων προς τη ΔΕΗ

«Ό,τι οφειλές υπάρχουν για ηλεκτρική ενέργεια από την 1/1/21018 μέχρι και την ημέρα της πυρκαγιάς, αυτές οι οφειλές διαγράφονται», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι αυτό αφορά στο σκέλος της ΔEH της ηλεκτρικής ενέργειας. «Γιατί φυσικά εμείς δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα δημοτικά τέλη ή τις άλλες χρεώσεις που κάνουμε για λογαριασμό τρίτων».

Αυτό, σημείωσε ο CEO της ΔEH, αφορά εκείνους των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί, δηλαδή για τις κατοικίες, για τα ρολόγια των σπιτιών που έχουν καταστραφεί και τα ρολόγια των σπιτιών που έχουν κάποιο θύμα.

Ερωτηθείς για τη διαδικασία, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι όταν γίνει η πιστοποίηση των ζημιών και των καταστροφών από τους αρμόδιους φορείς, θα δοθούν κάποια πιστοποιητικά, τα οποία θα λένε την κατάσταση του σπιτιού. «Αυτά θα προσκομίζονται στα καταστήματα της ΔEH και αμέσως θα γίνεται η τακτοποίηση», τόνισε. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v