Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Η CNP Ζωής εξετάζει το λανσάρισμα unit linked προιόντων το β΄ εξάμηνο

Η εταιρεία στο α΄ εξάμηνο ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την ένταξη της νέας παροχής συμπληρωματικής ασφάλισης «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα» στην οικογένεια των προϊόντων της.

Η CNP Ζωής εξετάζει το λανσάρισμα unit linked προιόντων το β΄ εξάμηνο

Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη, το 1ο εξάμηνο του 2018, η CNP ΖΩΗΣ διατήρησε υψηλά τα ποσοστά ικανοποίησης των 89.145 πελατών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρία:

• Εμπλούτισε τις ασφαλιστικές καλύψεις εντάσσοντας προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες του άνδρα, της γυναίκας και του παιδιού (Bonjour Man´s Care, Bonjour Woman´s Care, Bonjour Kid´s Care).
• Ανακοίνωσε την ένταξη της νέας παροχής συμπληρωματικής ασφάλισης «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα» στην οικογένεια των προϊόντων της, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τον κλάδο ζωής στον οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τον τελευταίο χρόνο.
• Ανέπτυξε τις εργασίες της, σχεδιάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα, κυρίως σε ομαδική βάση, τα οποία απέδωσαν καρπούς.
• Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Δίκτυο Συνεργατών της, ανέλυσε τις προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση των υφιστάμενων προγραμμάτων.
• Με την καρδιά ανάπτυξης κάθε Ασφαλιστικής Εταιρίας να κτυπά στους Συνεργάτες της, η CNP ΖΩΗΣ διεύρυνε το Δίκτυο Συνεργατών της προσελκύοντας και εκπαιδεύοντας 52 νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
• Υλοποιώντας το επιχειρησιακό της πλάνο, η Εταιρία σύναψε Στρατηγικές Συνεργασίες με κοινή προοπτική την επίτευξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.

Έμφαση στην αποταμίευση - επένδυση - σύνταξη

Με εστίαση στο τρίπτυχο: αποταμίευση – επένδυση - σύνταξη, η CNP ΖΩΗΣ, το 2ο εξάμηνο του 2018, εργάζεται εντατικά πάνω στην εισαγωγή σύγχρονων unit linked προϊόντων, που διευρύνουν τη γκάμα των προγραμμάτων της, προσφέροντας ελκυστικές επιλογές. Με τα νέα unit linked προγράμματα (εφάπαξ και περιοδικών καταβολών), που προσαρμόζονται στο προφίλ κάθε πελάτη, η Εταιρία έρχεται να καλύψει ανάγκες αποταμίευσης συγκεκριμένων μακροχρόνιων στόχων όπως: εκπαιδευτική αποκατάσταση, συνταξιοδότηση, ή/και δημιουργία εφάπαξ μελλοντικού κεφαλαίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus