Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 121 οι αναδοχές παιδιών από την Interamerican φέτος

Οι αναδοχές, που έχει αναλάβει η Interamerican έχουν αναπτυχθεί σε 37 κοινότητες 19 χωρών.

Στις 121 οι αναδοχές παιδιών από την Interamerican φέτος

Μια σταθερή σχέση έχει κτίσει η INTERAMERICAN με την ActionAid, από το 2009, υποστηρίζοντας σε ετήσια βάση το πρόγραμμα «Αναδοχή Παιδιού» του οργανισμού σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Για το 2018, η εταιρεία ξεπέρασε κάθε προηγούμενη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, φθάνοντας στις 121 αναδοχές. Έτσι, κατά την εννεαετία της συνεργασίας συμπλήρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 836 ετησίων αναδοχών, συνολικής αξίας 220.767 ευρώ.

Οι αναδοχές, που έχει αναλάβει η INTERAMERICAN, έχουν αναπτυχθεί σε 37 κοινότητες 19 χωρών. Αφορούν σε σημαντικό έργο της ActionAid, που συνδέεεται άμεσα ή έμμεσα με 14 από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. (UN Sustainable Development Goals) και συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση της φτώχειας, της πείνας, της φροντίδας της υγείας, την ποιοτική εκπαίδευση και μόρφωση, την ισότητα των φύλων, την εξασφάλιση καθαρού νερού, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, των οικοσυστημάτων και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τη βελτίωση του οικιστικού περιβάλλοντος, την οικονομική ανάπτυξη και τις συνεργασίες. Είναι στόχοι εντεταγμένοι και στη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Παράλληλα με τις αναδοχές παιδιών, η πρωτοπόρος από το 2003 στην ασφαλιστική αγορά σε ζητήματα CSR εταιρεία έχει συνδεθεί με το σημείο αναφοράς της ActionAid Hellas στον Κολωνό, παρέχοντας ασφάλιση στις εγκαταστάσεις του «Επίκεντρου».

Πρόκειται για δομή που υποστηρίζει άτομα κάθε ηλικίας ψυχοκοινωνικά, εκπαιδευτικά και με προσανατολισμό απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης. Ακόμη, η INTERAMERICAN ενισχύει την κουλτούρα υπευθυνότητας και κοινωνικής ευαισθησίας των εργαζομένων της, σε συνεργασία με τον οργανισμό, με διαδραστικές εκδηλώσεις ιδιαίτερης εμπειρίας στα γραφεία της για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αξιοσημείωτο ότι στελέχη της εταιρείας έχουν συμμετάσχει σε αποστολές της ActionAid στην Αφρική, παρέχοντας εθελοντικό έργο.

«Κατά τη διάρκεια των εννέα χρόνων της συμπόρευσής μας με την ActionAid κατανοήσαμε βαθύτερα την αξία του κοινού δικαιώματος στην ποιότητα ζωής για όλους τους ανθρώπους και πολύ περισσότερο για τα παιδιά, για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου» επεσήμανε πρόσφατα, κατά τη βράβευση συνεργατών του δικτύου πωλήσεων ως αναδόχων, ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής εταιρικών σχέσεων, επικοινωνίας και υπευθυνότητας της INTERAMERICAN. ´Οπως παρατήρησε, η μέριμνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αποτελεί βάση της ασφαλιστικής αποστολής και το μήνυμα της ActionAid «Αλλάζουμε ζωές, αλλάζουμε τον κόσμο» είναι εν δυνάμει μήνυμα της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v