Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Επιφυλάξεις για Gongbao από το Σύλλογο Εργαζομένων

Σαφείς επιφυλάξεις για την πρόταση των Κινέζων από τον Σύλλογο Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής – Άγνοια για βασικά ζητήματα σε ότι αφορά τη διεθνή εμπειρία, το business plan και τη διοικητική ομάδα που θα το «τρέξει».

Εθνική Ασφαλιστική: Επιφυλάξεις για Gongbao από το Σύλλογο Εργαζομένων

Για πλήρη απουσία ενημέρωσής του μιλά ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Gongbao, την οποία αντιμετωπίζει με σοβαρές επιφυλάξεις.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος πιστεύει πως υπάρχει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα πρέπει να απαντηθούν επαρκώς, όπως η μέχρι σήμερα διεθνής εμπειρία των Κινέζων στον κλάδο, το business plan που προτίθενται να ακολουθήσουν και η διοικητική ομάδα που θα αναλάβει το όλο εγχείρημα.

«Για όλα αυτά που λογικά αποτελούν κομβικά στοιχεία της πρότασης δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση. Αντίθετα, διαβάζουμε στο διαδίκτυο για κάποια αρνητικά πράγματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί στην προσέλκυση ενός υγιούς στρατηγικού επενδυτή που θα φέρει τεχνογνωσία στην εταιρεία, αλλά έχουμε έντονες επιφυλάξεις ότι όλα αυτά ισχύουν στην περίπτωση της Gonbao.

ΥΓ: Ο Σύλλογος κάθε άλλο, παρά «έξω» έπεσε στις εκτιμήσεις του για το εγχείρημα της Exin.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v