Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ το δίκτυο ύδρευσης της Μαγούλας

Οι διαδικασίες ένταξης του δικτύου στην περιοχή αρμοδιότητας της εταιρείας ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον CEO Ι. Μπενίση και το Δήμαρχο Ελευσίνας, Γ. Τσουκαλά.

Στην αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ το δίκτυο ύδρευσης της Μαγούλας

Το δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας εντάχθηκε στο υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι διαδικασίες ένταξης του δικτύου στην περιοχή αρμοδιότητας της εταιρείας ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή της σύμβασης και του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση και το Δήμαρχο Ελευσίνας, Γεώργιο Τσουκαλά.

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της εταιρείας αποτελεί  μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρείας, που αφορά σε επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές, ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα των Δήμων.

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές.  Η ένταξή του στην εταιρεία σημαίνει για του πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων, κλπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κλπ., αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v