Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CNL Capital: 36 επενδύσεις σε ομολογιακά δάνεια ΜμΕ

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι προχωρά ομαλά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και αναμένει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει διαθέσει πλήρως τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

CNL Capital: 36 επενδύσεις σε ομολογιακά δάνεια ΜμΕ

H CNL Capital ΕΚΕΣ - ΔΟΕΕ, η πρώτη και μοναδική ΕΚΕΣ στην Ελλάδα που υποστηρίζει τις ελληνικές μικρομεσαίες εταιρίες παρέχοντας τους κεφάλαιο κίνησης για την ανάπτυξη τους, με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

1) Έχει υλοποιήσει 36 επενδύσεις σε βραχυχρόνια ομολογιακά δάνεια ΜμΕ, εκ των οποίων 19 έχουν λήξει και 17 είναι σήμερα ενεργά. Το σύνολο αυτών των ομολογιών εξυπηρετούνται από τις εκδότριες εταιρίες κατά τα συμβατικά προβλεπόμενα και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

2) Στο εκτιμώμενο NAV της εταιρίας για τις 31/8 περιλαμβάνεται και το σύνολο των εφάπαξ δαπανών που σχετίζονται με την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του ΧΑ που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Το NAV τους επόμενους μήνες εκτιμάται πως θα κινηθεί ανοδικά, αφού πλέον έχει εκλείψει η παραπάνω έκτακτη επιβάρυνση.

3) Η εταιρία προχωρά ομαλά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και αναμένει πως μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει διαθέσει πλήρως τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, διευρύνοντας σημαντικά το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της προς όφελος των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v