Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Trust: Ο Γ. Βορβής αναλαμβάνει Chief Digital & Operations Officer

Ο Γ. Βορβής έχει πολυετή εμπειρία 26 ετών σε διαφορετικές θέσεις ευθύνης, ενώ πρωτοστάτησε στη δημιουργία των πρώτων υπηρεσιών e-learning και τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Alpha Trust: Ο Γ. Βορβής αναλαμβάνει Chief Digital & Operations Officer

Από αρχές Σεπτεμβρίου 2018 καθήκοντα Chief Digital & Operations Officer (CDOO) στην Alpha Trust ανέλαβε ο Γιώργος Βορβής, προερχόμενος από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Ο κ. Βορβής έχει πολυετή εμπειρία 26 ετών σε διαφορετικές θέσεις ευθύνης στις εταιρείες Vodafone & Cosmote στους τομείς Engineering, Product Management, Business Development & Strategy, ενώ υπήρξε και συνιδρυτής και Business Development Director ενός Internet startup. Με έμφαση στις καινοτομίες, διετέλεσε για πολλά έτη μέλος επιτροπής αξιολόγησης νέων υπηρεσιών και «innovation startups», ενώ πρωτοστάτησε στη δημιουργία των πρώτων υπηρεσιών e-learning και τηλεϊατρικής στην Ελλάδα από το 1994.

Τελευταία, στην Cosmote είχε αναλάβει την είσοδο του Ομίλου ΟΤΕ σε νέες αγορές ως επικεφαλής των COSMOTE Insurance και COSMOTE Payments, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κρις Αίσωπος δήλωσε: “Η ένταξη του κ. Βορβή στη διοικητική ομάδα της Alpha Trust σηματοδοτεί τη μετεξέλιξη της εταιρείας από εταιρεία τεχνογνωσίας σε εταιρεία τεχνογνωσίας και τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία και μεθοδικότητα του νέου CDOO, σύντομα οι πελάτες μας και το επενδυτικό κοινό θα γνωρίσουν τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες”.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Φαίδων Ταμβακάκης δήλωσε: “Η Alpha Trust παρά την οικονομική κρίση και τη συρρίκνωση της αποταμίευσης εξακολουθεί να επενδύει σε ανθρώπους και τεχνολογία, ώστε να διατηρεί ένα επίπεδο υπηρεσιών που δεν υπολείπεται του διεθνούς ανταγωνισμού. Ελπίζουμε ότι στη μεταμνημονιακή Ελλάδα οι επίμονοι επαγγελματίες θα ανταμειφθούν”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v