Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καντώρος (Interamerican): Ερχονται «πράγματα και θαύματα» στις ασφαλίσεις υγείας

Τι προέβλεψε ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, στο πλαίσιο της χθεσινής παρουσίασης του ασφαλιστικού συστήματος υγείας «bewell». Γιατί ο κλάδος θα παρουσιάσει μεγάλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Καντώρος (Interamerican): Ερχονται «πράγματα και θαύματα» στις ασφαλίσεις υγείας

«Μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, θα δούμε πράγματα και θαύματα στις ασφαλίσεις υγείας» δήλωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican κ. Γιάννης Καντώρος (φωτό), στο πλαίσιο της παρουσίασης του συστήματος «bewell» από την εταιρεία του.

Ειδικότερα, ο CEO της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας σημείωσε:

«Ο κλάδος της υγείας είναι αυτός που μαζί με τις συντάξεις θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο μέλλον. Τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια θα δούμε πράγματα και θαύματα και αν θέλουμε να πετύχουμε, επιβάλλεται να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και κάναμε. Η αγορά χρειάζεται κάτι καινούργιο. Στη νέα αυτή εποχή θα πρέπει να ξεχάσουμε τη λέξη προϊόντα και να μιλήσουμε για συστήματα. Όταν θα έρθει και στην Ελλάδα η νέα αυτή εποχή, θα μοιάζει με τσουνάμι. Σε ένα τέτοιο νέο περιβάλλον, οι ασφαλιστές θα κληθούν να διαδραματίσουν πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με το παρελθόν, καθώς η βοήθεια ενός πελάτη μέσα από ένα σύστημα υγείας, μόνο από επαγγελματίες ασφαλιστές μπορεί να γίνει».

Οι παραπάνω αναφορές του κ. Καντώρου αποτέλεσαν τον πρόλογο της παρουσίασης του συστήματος υγείας «bewell», το οποίο ανέλυσε σε χθεσινή εκδήλωση ο γενικός διευθυντής πωλήσεων της Interamerican κ. Τάσος Ηλιακόπουλος.

Στους στόχους του «bewell» συγκαταλέγονται η δυνατότητα κάλυψης όλων των ελληνικών νοικοκυριών, η πολύ μεγάλη ευελιξία έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες μέσα από τη δυνατότητα χιλιάδων εξατομικευμένων επιλογών, η παρακολούθηση των αναγκών του πελάτη με την πάροδο του χρόνου, η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και η επιλογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής προς όφελος των πελατών.

«Με βάση την προσφερόμενες επιλογές, κάθε οικογένεια μπορεί να ενταχθεί στο νέο σύστημα υγείας που προσφέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιακόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v