Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιβεβαιώνει για Wella η Σαράντης

H συμφωνία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή του χαρτοφυλακίου της Wella, και συγκεκριμένα των σημάτων Koleston, Wellaflex και New Wave στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής.

Επιβεβαιώνει για Wella η Σαράντης

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του προϊοντικού του χαρτοφυλακίου στον κλάδο ευρείας διανομής, ο Όμιλος Σαράντη αναλαμβάνει από τον Οκτώβριο του 2018 τη διανομή του Wella, σήματος της εταιρείας COTY, αναφέρει η εταιρία σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr.

Οπως αναφέρει ο όμιλος, η συμφωνία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή του χαρτοφυλακίου της Wella, και συγκεκριμένα των σημάτων Koleston, Wellaflex και New Wave στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής.

Η Wella, με ιστορία 150 ετών, αποτελεί τον No2 παίκτη παγκοσμίως στην κατηγορία των βαφών και styling μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η Wellaflex αποτελεί το Νο1 brand styling προϊόν.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της εδραιωμένης θέσης του Ομίλου Σαράντη στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων και απόδειξη πως το ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και η επιτυχημένη εμπορική εκτέλεση τον καθιστούν πόλο έλξης και ιδανικό συνεργάτη για πολυεθνικές εταιρείες που επιθυμούν να υποστηρίξουν και να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους, επισημαίνει.

Για την ανάληψη της αντιπροσωπείας, ο Όμιλος δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη.

Μέσω της εν λόγω συμφωνίας, ο Όμιλος Σαράντη εμπλουτίζει περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του και την κερδοφορία του στο κανάλι της ευρείας διανομής.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v