Στελέχη στην Ελλάδα αναζητά η Huawei

Η Huawei αναζητά Regional Managers, Regional Coordinators και Retail Sales Specialists με έδρα πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ξάνθη και Ιωάννινα.

Στελέχη στην Ελλάδα αναζητά η Huawei

Παράλληλα με το “Smartphone Festival 2018 by Huawei”, το οποίο φέτος εξαπλώνεται με δράσεις σε όλη την Ελλάδα, η Huawei δίνει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να μπουν στην οικογένεια της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Huawei ανακοίνωσε ότι αναζητά Regional Managers, Regional Coordinators και Retail Sales Specialists με έδρα πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ξάνθη και Ιωάννινα. Oι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τις 25 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου, ενώ οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν έως τις 25 Οκτωβρίου.

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 στην πόλη Σεντζέν της Κίνας και έχοντας λειτουργήσει για περισσότερα από 30 χρόνια πλέον απασχολεί περισσότερους από 180.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 170 χώρες. Σήμερα αναγνωρίζεται ως ηγέτης ανάμεσα στις εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως και εξυπηρετεί με τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 14 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων της Huawei Ελλάδος έχει αναπτυχθεί ραγδαία, βλέποντας σημαντική αύξηση στα μερίδια αγοράς, σταθεροποιώντας έτσι τη θέση της ως μίας από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας και ως απάντηση στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές για τα προϊόντα της, η Huawei επενδύει στην Ελλάδα και εκτός Αθηνών, αναζητώντας νέα ταλέντα που θα ενδυναμώσουν την παρουσία της εταιρείας σε όλη την περιφέρεια, με έδρα πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης, η Ξάνθη και τα Ιωάννινα. Οι αγγελίες αφορούν τις θέσεις των Regional Managers, Regional Coordinators και Retail Sales Specialists.

Οι αγγελίες δημοσιεύτηκαν από τις 25 Σεπτεμβρίου και οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου. Το πρώτο στάδιο των συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Οι τελικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

«Στόχος μας είναι η υγιής ανάπτυξη και όραμά μας να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες την τεχνολογία μας και το πώς αυτή μπορεί να κάνει την καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη», δήλωσε ο κος Linbing, Country Manager της Huawei στην Κινητή Τηλεφωνία (smartphones) και συνέχισε, «για αυτό τον λόγο δημιουργούμε ενέργειες σαν το smartphone festival και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα. Με το νέο πρόγραμμα προσλήψεων της εταιρείας θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους Έλληνες να ενταχθούν στην οικογένεια της Huawei και να εξελιχθούμε μαζί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v