Κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η J&P Overseas

Η J&P ΑΒΑΞ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι δεν επηρεάζονται ουσιωδώς οι υφιστάμενες εργασίες και οι μελλοντικές προοπτικές της.

Κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η J&P Overseas

Για την αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης της J&Ρ Overseas ενημερώθηκε η J&P ΑΒΑΞ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει η ελληνική εισηγμένη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Χρήστος Ιωάννου, ενημέρωσε την Εταιρεία J&Ρ-ΑΒΑΞ ότι η κατασκευαστική J&Ρ (Overseas) Limited, στην οποία κατέχει την θέση Αντικαταστάτη Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, κατέθεσε σήμερα στα δικαστήρια της έδρας της στο Guernsey αίτηση για υπαγωγή της J&Ρ (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Η διοίκηση της J&Ρ-ΑΒΑΞ εκτιμά ότι η αναφερόμενη εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και μελλοντικές προοπτικές της. Οι σχέσεις μεταξύ της J&Ρ-ΑΒΑΞ και J&Ρ (Overseas) Limited περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες τράπεζες και πελάτες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των σχετικών συμβολαίων.

Η εγκριθείσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της J&Ρ-ΑΒΑΞ δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v