Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσιάζεται η αποκλειστική συνεργασία Swiss Re-Prudential Marghios & Partners

Εχει ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές του θεσμού των Επαγγελματικών Ταμείων στην Ελλάδα.

Παρουσιάζεται η αποκλειστική συνεργασία Swiss Re-Prudential Marghios & Partners

H αποκλειστική συνεργασία της Swiss Re με την Prudential Marghios & Partners, με θέμα τη θωράκιση των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, θα παρουσιαστεί στις 15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία στρατηγική συνεργασία, που έχει ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές του θεσμού των Επαγγελματικών Ταμείων στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα καταγραφούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που προσφέρουν τα Επαγγελματικά Ταμεία, τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για τους εργοδότες, λειτουργώντας ως πυλώνες σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης στις ηλικίες μετά τη συνταξιοδότηση.

Ο Κωνσταντίνος Νικολάου, Managing Director της Prudential Marghios & Partners, αναφερόμενος στην αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών, δήλωσε: «Aναγνωρίζοντας την τεράστια προοπτική των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα και την ανάγκη για θωράκιση των παροχών αυτών, οι δύο εταιρείες επενδύουν στην τεχνογνωσία τους εκατέρωθεν για την διαχείριση και αντασφάλιση των ΤΕΑ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή και θεωρούμε ότι είναι μία ένδειξη εμπιστοσύνης στην ελληνική επιχειρηματικότητα από την πλευρά του πολυεθνικού κολοσσού».

Η Prudential Marghios & Partners διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα αναλογισμού και διαχείρισης κινδύνου, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, εδώ και πολλά χρόνια.

H Swiss Re είναι πολυεθνικός αντασφαλιστικός κολοσσός με έδρα τη Ζυρίχη. Ιδρύθηκε το 1863 και το 2017 είχε ενεργητικό 222,5 δισ. Δολάρια. Απασχολεί 14.485 εργαζομένους σ’ ολόκληρο τον κόσμο (25 κράτη).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v