Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορικές συμφωνίες 320.000 ευρώ για Δρομέα

Eμπορικές συμφωνίες 320.000 ευρώ, πραγματοποίησε η εταιρία Δρομέας στην διεθνή έκθεση επίπλων INDEX στο Ντουμπάϊ, που διεξήχθη από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου. Η εταιρία ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο τέλος του μήνα, στην έκθεση της Κολωνίας.

Εμπορικές συμφωνίες 320.000 ευρώ για Δρομέα
Eμπορικές συμφωνίες ύψους 320.000 ευρώ, πραγματοποίησε η εταιρία επίπλων γραφείου Δρομέας στην διεθνή έκθεση επίπλων INDEX στο Ντουμπάϊ, που διεξήχθη από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου και στην οποία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Επισημαίνεται, ότι η διεθνής έκθεση επίπλων INDEX, είναι η σημαντικότερη του είδους στην Μέση Ανατολή και διεξάγεται στο ραγδαία αναπτυσσόμενο νέο διεθνές χρηματοπιστωτικό και τουριστικό κέντρο της Υφηλίου στο Εμιράτο του Ντουμπάϊ στον Περσικό Κόλπο.

Στο Ντουμπάϊ ο Δρομέας εξέθεσε από τα προϊόντα της παραγωγής του τα έπιπλα γραφείου των διευθυντικών σειρών του EURO και EURO ONE και της εργασιακής σειράς AXON με το σωληνωτό σκελετό και της ρυθμίσεις καθ΄ ύψος. Επίσης, τα καθίσματα κοινοχρήστων χώρων IKAROS, τα καθίσματα εργασίας των σειρών EPSILON, DUO BACK και ZETA, κινητά και σταθερά διαχωριστικά και τέλος τις κυλιόμενες βιβλιοθήκες–αρχειοθήκες SIRIS, για τις οποίες το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο.

Σημειώνεται ότι η εταιρία Δρομέας, μετέχει τις επόμενες μέρες από 22 έως 26 Οκτωβρίου, για τέταρτη συνεχή φορά στην ORGATEC, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επίπλων γραφείου, που διεξάγεται ανά διετία στην Κολωνία της Γερμανίας.

Στην ORGATEC λαμβάνουν μέρος 1.000 περίπου εκθέτες από 40 χώρες και αναμένονται γύρω στους 80.000 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Δρομέας φέτος εκθέτει τις νέες σειρές προϊόντων του στη κεντρική εμπορική αίθουσα 14.2 της έκθεσης, στους διαδρόμους J49/K50 σε περίπτερο εμβαδού 145 τετρ. μέτρων, το μεγαλύτερο που παρουσίασε ποτέ, και ένα από τα μεγάλα περίπτερα της ORGATEC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v