Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία

Έκφραση αυτής της προσπάθειας ήταν η εισήγηση του Δ.Σ. της ΔΕΗ για παράταση ισχύος των τιμολογίων που έληγαν τον 2ο 2018, για ένα ακόμη χρόνο (28.2.2019), υποστηρίζει η επιχείρηση.

ΔΕΗ: Στηρίζουμε την ελληνική βιομηχανία

«Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε διάφορα δημοσιεύματα, «διαρροές» αλλά και τοποθετήσεις κάποιων παραγόντων, με τα οποία εμφανίζεται μια εικόνα «διαμάχης» μεταξύ ΔΕΗ και Μεγάλων Βιομηχανικών Καταναλωτών, σχετικά με το θέμα της σύναψης συμβάσεων προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας», σχολιάζει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της.

Κατανοούμε τις συνδικαλιστικού τύπου διεκδικήσεις και αναφορές έστω και με υπερβολικό τρόπο και λανθασμένη στόχευση. Εκφράζουμε ωστόσο την πεποίθηση ότι τα ανωτέρω δεν απηχούν τις απόψεις των εν λόγω καταναλωτών – πελατών της ΔΕΗ, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο την στήριξη, που παρέχει διαχρονικά η επιχείρηση στην Ελληνική Βιομηχανία, αλλά και τις σημερινές προσπάθειες της Διοίκησης για την ελαχιστοποίηση κατά το δυνατό της επιβάρυνσής τους από τη μεγάλη αύξηση του κόστους συνεπεία μη ελεγχόμενων παραγόντων , όπως ή άνοδος της οριακής τιμής κατά 30% και η αλματώδης άνοδος των δικαιωμάτων CO2», συνεχίζει.

«Έκφραση άλλωστε αυτής της προσπάθειας και της φιλικής προς τη βιομηχανία πολιτικής της ΔΕΗ ήταν η εισήγηση του Δ.Σ της ΔΕΗ, στην Γ.Σ των Μετόχων για παράταση ισχύος των τιμολογίων που έληγαν τον 2ο 2018, για ένα ακόμη χρόνο (28.2.2019).

Στο σημείο αυτό ας μάς επιτραπεί να διατυπώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για την άρνηση εκ μέρους κάποιων από αυτούς τους πελάτες μας να υπογράψουν τις αναγκαίες συμβάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v